Szolgáltatásaink
Webfejlesztés
Webfejlesztés

Webfejlesztőink kiemelt képességekkel rendelkező szakemberek; a legújabb technológiák és programnyelvek alkalmazásával dolgoznak annak érdekében, hogy az elkészült honlap minőségben, gyakorlati működésben, felhasználói élményben és betöltődési sebességben messze maga mögé utasítsa a konkurenseit. Nincs lehetetlen feladat; amire programkód születhet, az nálunk megszületik.

Keresőoptimalizálás (SEO)
Keresőoptimalizálás (SEO)

Látogatók nélkül a legszebb honlap sem váltja be a hozzáfűzött reményeket. SEO szakembereink hozzásegítik Önt az áhított látogatottság eléréséhez; felkutatják azokat a kifejezéseket, amelyek a legnagyobb keresési forgalmat eredményezhetik, majd elkészítik a weboldal kódszintű és tartalmi keresőoptimalizálását. Szükség esetén javaslatot tesznek a tartalmi fejlesztésekre, amelyek további látogatókat és ügyfeleket eredményeznek.

Tárhely szolgáltatás
Tárhely szolgáltatás

Minden egyes honlap működéséhez két alapvető „tartozék” szükséges: egy tárhely és egy domain cím. Noha számtalan szolgáltató kínálja tárhelyeit, tudatában vagyunk annak, hogy Ügyfeleink számára az ezzel kapcsolatos ügyintézés nehézségeket és időveszteséget okoz. Ezért levesszük az Ön válláról a terhet, minden adminisztrációs és technikai feladatot elvégzünk e téren.

Print design
Print design

Az arculat alapjaiban határozza meg egy cég megítélését. Tudatában vagyunk annak, hogy a professzionális megjelenés nem korlátozódhat csupán az online felületekre, ezért a nyomtatványok tervezésében is számíthat ránk; bízza ránk a névjegykártyák, DM levelek, levélpapírok, dossziék, pólók és más nyomdai termékek tervezését!

Alkalmazás fejlesztés
Alkalmazás fejlesztés

A különböző mobil alkalmazások felhasználók millióihoz juthatnak el. Az Android és iOS applikációk új lehetőséget jelentenek a cége számára, hogy valami különlegeset és hasznosat hozzon létre. Kreatív megoldásainknak köszönhetően az alkalmazások kiválóan használhatók a vevőszerzésben és a márkaépítésben egyaránt.

Online marketing
Online marketing

Az online marketing különböző területein nyújtunk segítséget annak érdekében, hogy hatékonyabban bővíthesse az ügyfélkörét vagy növelni tudja üzlete forgalmát. Legyen szó kattintásalapú reklámozásról (Google AdWords), linkmarketingről, alkalmazás alapú megoldásokról vagy média jelenlétről, keresse csapatunkat!

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.