ErdSoft InfoStation - információ egy érintésre

Az InfoStation napjaink minden igényét kielégítő információs pultja, amely a nap 24 órájában áll a turisták és a helyi lakosok rendelkezésére. A pult helyi érdekességeken és látványosságokon keresztül mutatja be a környéket és a régiót, de olyan naprakész információkkal is szolgál, mint a távolsági buszjáratok vagy a fontos telefonszámok – mindez egy intuitív és könnyen használható felületen keresztül.

Brossúra letöltése

Külső és belső használatra tervezett készülék

Az Erdsoft InfoStation tökéletes választás ha kültéri, fedetlen helyen, vagy benti, óvott környezetben szeretné használni. A korszerű gyártási technológiának köszönhetően a berendezés vízálló, a legmodernebb hűtő-fűtőrendszerrel és páratartalom szabályozóval is ellátott, így képes a leghidegebb téli éjszakán és a legforróbb nyári napon is tökéletesen üzemelni (működési hőmérsékleti tartomány -20°C-tól +70°C-ig).

Magas fényerejű képernyő

Képernyőink minden használói igényt kielégítenek, amely a kiváló 10.000 NIP fényerejű kijelzők minőségében is megmutatkozik. Ezért az általunk felhasználásra kerülő kijelzők még a közvetlen napsütésben, napfényben is képesek élvezhető képminőséget és jól olvasható tartalmat megjeleníteni – ezért tökéletes választás kültéri alkalmazásra.

22”-es és 23”-es képernyők

A felhasználói élmény növelése érdekében készülékeinket nagy felbontású 22”-es (1680x1050) és 23”-es (1920x1080, FHD) képernyőkkel látjuk el, amelyek kiváló képminőségükkel Önt is magával ragadják.

Fejlett kezelői felület

A magas precizitású érintőképernyő, a kiváló minőségű beépített hangszóró és mikrofon rendkívül megkönnyíti az InfoStation használatát, amely kezelése egy hétköznapi okostelefon vagy táblagép használatánál semmivel sem összetettebb. Az olyan technológiák, mint a hangvezérlés és a magas kontrasztú felhasználói felület a fogyatékkal élők számára is lehetőséget adnak az eszközön való könnyű, problémamentes navigáláshoz és információszerzéshez.

Mindig naprakész

Az egyedi felhő-alapú szolgáltatásunknak köszönhetően az InfoStation mindig naprakész információkkal szolgál. Offline módban, a rendszer a korábban tárolt információkat használja, a világhálóra csatlakozáskor pedig azonnal frissíti adatbázisát a felhőből.

Testre szabható tokozás és szoftver

Az általunk kínált tokozás tökéletesen illeszkedik minden igényhez: választható fekvő vagy álló kijelzős kivitelben, nyomtatási lehetőséggel ellátva, fizető terminállal, és NFC író-olvasó egységgel felszerelve. A berendezés az Erdsoft InfoStation szoftverével kombinálva válik tökéletessé.

InfoStation heartbeat

Kiemelten fontos szempont számunkra, hogy ügyfeleinknek a legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtsuk a lehető legnagyobb rendelkezésreállás mellett.
Az InfoStation dedikált szolgáltatásainak elérhetőségét Heartbeat státuszfrissítések segítségével követheti nyomon:

  • Heartbeat Infostation Cloud (online)
  • Heartbeat Infostation UpdateService (online)
  • Heartbeat Infostation Devices (online)
InfoStation helyszínek
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.